Volkswagen UP

VOLKSWAGEN
Grabeste-te si profita acum de oferta speciala prin programul Rabla 2014 pentru modelul Volkswagen UP pe care ti-l doresti.
de la
5.754 EURO
FARA TVA si tichet rabla 2014
OFERTA SPECIALA
RADACINI

Volkswagen a dezvoltat o noua masina de talie mica: up!. Pe o suprafata minima (3,54 x 1,64 m), up! ofera spatiu maxim.

În functie de cerinte si de bugete, sunt oferite trei versiuni de echipare: take up! este versiunea de intrare, move up! este varianta orientata mai ales spre confort, iar high up! este linia de echipare de vârf. Pornind de la dotarile liniei high up!, vor fi disponibile înca doua modele speciale: up! black si up! white.

Interior cu exploatare optima a spatiului, fara compromisuri: un mic urias! Unul dinte cele mai lungi ampatamente din segmentul acesta auto, alaturi de pozitionarea foarte avansata a motoarelor, asigura exploatarea extraordinar de buna a spatiului. Astfel, soferul, pasagerul din fata si doi pasageri pe bancheta, vor calatori într-o masina compacta, dar în niciun caz înghesuita. Dimpotriva. De exemplu portbagajul: 251 de litri reprezinta un volum mult mai mare decât cele obisnuite în clasa auto din care face parte up!. Daca rabatati complet spatarul banchetei, veti creste spatiul pentru transportul bagajelor la 951 litri. Iata generozitatea de care da dovada up!, în ciuda staturii sale mici.