Cum scapi de rabla ta
1
ALEGI MARCA
Te prezinti la una din locatiile Radacini pentru a te inscrie in program cu: actul proprietarului/beneficiarului; certificatul de inmatriculare in copie legalizata; cartea de identitate in copie legalizata; certificat de atestare fiscala; declaratie pe propria raspundere privind optiunea de a pastra beneficiul primei de casare sau cedarea dreptului catre alt beneficiar.
2
APLICATIA PSIPAN Radacini va introduce datele tale, in aplicatia PSIPAN 2017 (date privind proprietarul si autovehiculul uzat) si iti elibereaza o nota de inscriere. AFM verifica in termen de 5 zile datele introduse in aplicatia PSIPAN si confirma/infirma corectitudinea acestora. Radacini te tine informat despre stadiul aplicatiei.
3
CASAREA RABLEI Radacini ii transmite proprietarului ca a primit acceptul sa mearga la un colector autorizat sa isi caseze autovehiculul uzat in vederea obtinerii certificatului de distrugere si la Politie pentru radierea autovehicului .
4
COMPLETAREA DOSARULUI In maxim 30 de zile de la data emiterii notei de inscriere, proprietarul se va prezenta din nou la Radacini pentru a-si completa dosarul de participare cu certificatul de distrugere si certificatul de radiere.
5
ACHIZITIA In maximum 120 de zile de la data emiterii notei de inscriere, dar nu mai tarziu de 25 noiembrie 2017 trebuie sa se finalizeze achizitia noii masini in sistem.

Descarca lista cu pasii pentru casarea rablei tale

PDF
Toate informatiile care iti trebuie intr-un document compact si usor de parcurs.
  • Etapele pentru casarea Rablei
  • Lista de verificare a documentelor
  • Lista centrelor autorizate Remat

Completeaza formularul si descarca gratuit lista cu etapele si documentele care iti trebuie pentru casarea rablei tale

How-to Motivate Unmotivated People

The roughest section of writing an essay must be starting it. What you end up...
vezi toate noutatile

Ce vechime trebuie sa aiba autoturismul uzat pentru a putea fi casat?

Autoturismul pe care doresti sa il casezi trebuie sa aiba [...]
vezi toate intrebarile frecvente