Oferte speciale 2022 rabla

Noul Suzuki Hybrid – potrivit tuturor!

Oferta Rabla 2022 Suzuki Radacini

Oferte Suzuki Hybrid

 

Oferte Suzuki Hybrid prin programul Rabla 2022


Suzuki Vitara Hybrid

 

Solicita oferta

0737.600.600

Noua Vitara încorporează sistemul opțional ALLGRIP. Acest sistem are patru moduri de deplasare, oferind o experiență plăcută la volan, economie de combustibil și emisii reduse, dovedind în continuare responsabilitate față de mediul înconjurător. Echipamentele avansate de siguranță includ un sistem automat de frânare, pentru prevenirea sau reducerea numărului de accidente la volan.

Sistemul audio beneficiază de un touchscreen de 7”, care se poate conecta la smartphone. Pur și simplu, noul Vitara este un SUV compact care satisface toate cerințele contemporane.


Suzuki S-Cross Hybrid

 

Solicita oferta

0737.600.600

Mixul dintre eficiență, economie de carburant și grijă față de mediul înconjurător a fost prioritar în traiectoria mărcii Suzuki față de provocările viitorului. Astfel, în dezvoltarea tehnologiei Hybrid 12V si Hybrid 48V am ales să nu facem niciun compromis între performanță și emoția condusului eco.

DESIGN CA O DECLARAȚIE
O apariție care inspiră setea de aventură: SX4 S-CROSS arată pe cât de curajos și de încrezător în sine este. Descoperiți un design care definește un crossover matur. Cu o parte frontală robustă, stil îndrăzneț de SUV și mari valori interioare. Un adevărat explorator înnăscut, plin de dinamism și putere.


Suzuki IGNIS Hybrid

 

APRINDE-ȚI SIMȚURILE

Oriunde te uiți, orice detaliu vezi, totul îți stimulează simțurile. De la studiu de design la concept și până la ceva utilizabil, un produs emblematic cum nu e altul. Acesta este noul IGNIS, un crossover urban care te pune pe jar.

Solicita oferta

0737.600.600


Suzuki Swift Hybrid

 

INSPIRAT DIN STILUL TĂU

Frumusețea trebuie să fie mai mult decât un element de suprafață. Contează esența “născut pentru a fi condus” a modelului Swift. O prezență impunătoare generată de caroseria joasă, scurtă și lată. Manifestarea dinamismului prin lunii musculoase. Un stil ce creează iluzia mișcării, chiar și când mașina stă pe loc, și accelerează emoțiile celui de la volan.

Solicita oferta

0737.600.600


Suzuki Swace Full Hybrid

 

Solicita oferta

0737.600.600

Noul Suzuki Swace, un station wagon stilat și adaptabil care se remarcă printr-un design atletic, printr-o rulare confortabilă și stabilă și prin performanță hibrid avansată.

Performanță hibrid avansată

Sistemul hibrid sofisticat răspunde prompt la accelerație și livrează o distribuție optimă a puteriii între motorul termic și cel electric în funcție de condițiile de drum. În același timp tehnologia hibrid avansată ce echipează noul Suzuki Swace menține niveluri scăzute de consum de carburant și emisii de dioxid de carbon.  
Design exterior dinamic și atletic

Designul exterior al noului Suzuki Swace contopește alura solidă și funcțională a unui station wagon cu estetica sportivă.

Postura sa fermă, proporțiile dense din partea superioară a caroseriei și evazarea părții inferioare a acesteia exprimă stabilitate, în timp ce liniile dinamice ale geamurilor și șoldurilor mașinii dau impresia de atletism.

Designul unic al părții frontale se concentrează în jurul farurilor LED bi-focale și a grilei hexagonale cu structură de fagure. Farurile și partea superioară a grilei formează o linie neîntreruptă care emană sportivitate și dă impresia de lățime, în timp ce bara frontală, partea inferioară a grilei și ramele luminilor de ceață sunt poziționate mai aproape de sol, scoțând și mai puternic în evidență postura fermă a mașinii.

Printre caracteristicile exteriorului se numără:  bare longitudinale care permit montarea unui portbagaj pe plafon, ușa sculptată a portbagajului, construită dintr-o rășină ușoară, care îmbunătățește eficiența la consum, și jantele de 16 inch din aliaj, cu design sportiv și sofisticat.


SUZUKI ACROSS

 

Solicita oferta

0737.600.600

noul ACROSS, primul model hibrid de tip plug-in al mărcii

Un SUV robust cu valențe sportive, echipat cu un sistem hibrid de tip plug-in sofisticat dar și cu sistemul inovator 4×4 E-Four, ACROSS oferă performanțe și eficiență fără compromisuri, însoțite de abilitățile și designul unui SUV modern desăvârșit.

ACROSS devine astfel primul model dezvoltat prin parteneriatul stabilit de Suzuki și Toyota Motor Corporation.

Atributele-cheie ale noului Suzuki ACROSS

 • Design impresionant, tipic unui SUV modern
 • ACROSS se face remarcat prin designul poligonal care îmbină calitățile unui SUV robust cu o parte frontală cu caracter sportiv, dominată de grila supradimensionată.
 • Sistem hibrid de tip plug-in de ultimă generație
 • ACROSS primește un tren de rulare plug-in hybrid ce oferă o economie de combustibil impresionantă și emisii reduse de CO2, dar care în același timp răspunde prompt și liniar la accelerare.
 • Abilități 4×4 de top
 • Echipat cu sistemul 4×4 E-Four, ACROSS inspiră încredere prin manevrabilitatea impecabilă și controlul oferit utilizatorilor, inclusiv în condiții de aderență foarte scăzută.

DESPRE TEHNOLOGIA SUZUKI HYBRID

TEHNOLOGIA HYBRID 12V DE LA SUZUKI:

 • REDUCEREA CONSUMULUI DE CARBURANT prin folosirea energiei recuperate la frânare (frânare regenerativă).
 • REDUCEREA UZURII SISTEMULUI DE FRÂNARE.
 • REDUCEREA ZGOMOTULUI LA PORNIRE SI DEMARAJ SILENȚIOS contribuind astfel la reducerea poluării fonice din marile aglomerații urbane, dar și un confort sporit pentru cei aflați la bordul unui Suzuki Hybrid.
 • ASISTAREA CUPLULUI MOTOR LA TURAȚII JOASE.
 • PRELUNGIREA DURATEI DE VIAȚĂ A ACUMULATORULUI CONVENȚIONAL prin folosirea unui acumulator suplimentar Li-ion 12V care preia alimentarea unor consumatori electrici ai vehiculului.

 

TEHNOLOGIA HYBRID 48V DE LA SUZUKI:

 • CONSUM REDUS DE COMBUSTIBIL obținut prin asistarea noului motor de către tehnologia Suzuki Hybrid 48V prin funcția de regenerarea energiei (pentru Vitara și SX4 S-Cross).
 • EXPERIENȚA DE CONDUS îmbunătățită prin completarea cuplului produs de motorul termic cu cel produs de generatorul de pornire integrat (ISG) prin amplificarea cuplului motor.
 • PRELUNGIREA DURATEI DE VIAȚĂ A ACUMULATORULUI CONVENTIONAL prin folosirea unui acumulator suplimentar Li-ion 48V
 1. Modelele din showroom-ul nostru online se pot livra la domiciliul clienților, pe întreg teritoriul României sau în afara țării la clientul final in anumite conditii specifice.
 2. In cazul in care nu va puteti deplasa in showroom-urile noastre, consilierii noștri de vânzări sunt pregătiți să vă prezinte mașina prin video-call sau să vă ofere consultanță specializată online
 3. Oferte valabile în limita stocului disponibil, în anumite termene și condiții in perioada 01-31 martie 2022. Primele de casare vor fi valabile doar din momentul disponibilitatii programului Rabla 2022
 4. Prima de casare și ecobonusurile Rabla 2022 sunt calculate estimativ în site în funcție de nivelul de emisii CO2 și de cursul Euro. Consultantul de vânzări vă va comunica suma exactă în funcție de specificațiile exacte ale modelului ales
 5. Fotografiile sunt cu titlu informativ