Oferte speciale rabla

Mazda CX-3

de la

18487euro
cu TVA

Mazda CX-3

Despre Mazda CX-3

Cu un motor Skyactiv de ultimă generație, Mazda CX-3 captivează cu dinamica fără compromisuri, împreună cu eficiența excepțională pentru clasa de vehicule căreia îi aparține.

Mazda Cx-3

Descopera Mazda CX-3

În SUV-ul  compact Mazda CX-3, experiența condusului este complet centrată pe șofer. Datorită senzației de unitate cu mașina, Jinba Ittai, fiecare călătorie este specială. Bucură-te de performanță sportivă și manevrabilitate impresionantă cu tehnologia SKYACTIV, designul KODO premium, elegant, MZD CONNECT și confort excepțional.

 

 

DESCOPERĂ OFERTELE MAZDA CX-3

 

  1. Modelele din showroom-ul nostru online se pot livra la domiciliul clienților, pe întreg teritoriul României sau în afara țării la clientul final in anumite conditii specifice.
  2. In cazul in care nu va puteti deplasa in showroom-urile noastre, consilierii noștri de vânzări sunt pregătiți să vă prezinte mașina prin video-call sau să vă ofere consultanță specializată online
  3. Oferte valabile în limita stocului disponibil, în anumite termene și condiții in perioada 01-31 august 2020.
  4. Prima de casare și ecobonusurile Rabla 2020 sunt calculate estimativ în site în funcție de nivelul de emisii CO2 și de cursul Euro. Consultantul de vânzări vă va comunica suma exactă în funcție de specificațiile exacte ale modelului ales
  5. Fotografiile sunt cu titlu informativ