Oferte speciale 2021 rabla

Suzuki Ignis

de la

9720euro

Suzuki Ignis Rabla 2021

Suzuki IGNIS – surprinzator

Alături de designul simplu, dar totodată unic, Ignis se remarcă și prin caracteristicile interiorului său, oferind confort și un aspect futurist. Habitaclul încăpător și spațiul generos pentru bagaje oferă senzația de libertate.

Ignis Design Emblematic

Ignis Design Emblematic

Scaunele spate culisante – confort interior sporit

Scaunele spate culisează independent făcând posibilă reglarea spațiului pentru picioare, bagaj și pentru diferite tipuri de situații. Scaunele sunt acționate cu ușurință prin ridicarea manetei din partea de sus a spătarelor sau de sub scaune.

Ignis Design Emblematic spate

Ignis Design Emblematic spate

Spațiu generos pentru bagaje, cu un volum reglabil

Ignis se laudă cu un spațiu pentru bagaje cu un volum de 514 L.* Scaunele din spate sunt rabatabile 50:50 și se pot plia pentru a face loc bagajelor. Plierea scaunelor asigură un spațiu suficient în care să se așeze diferite tipuri de bagaje. Farurile continuă să lumineze drumul timp de încă 10 secunde după ce șoferul părăsește habitaclul, oferind lumină să deschizi ușa casei, de exemplu. Luminile de întâlnire și luminile de poziție se aprind și rămân astfel timp de 10 secunde atunci când telecomanda este folosită pentru a închide/deschide portierele. *Când se pliază scaunul culisant din spate. Măsurat folosind metoda Industriei germane a automobilelor (VDA).

portbagaj spatios Suzuki Ignis

portbagaj spatios Suzuki Ignis

Manevrabilitate extraordinară cu rezultate optime

Cu o rază minimă de virare de 4,7 m, Ignis este ușor de manevrat și poate fi condusă pe drumuri înguste și în parcări. Pneurile cu diametru mare și garda înaltă la sol oferă confort și siguranță la condusul pe drumuri accidentate sau cu denivelări.

Smartphone Linkage Display Audio (SLDA)

Sistemul audio include un ecran tactil cu funcții intuitive, asemenea unui smartphone. Un smartphone poate fi de asemenea conectat via Bluetooth® sau prin intermediul unui cablu USB pentru a utiliza aplicațiile compatibile pe acesta prin intermediul ecranului sistemului audio. Prin intermediul acestui ecran pot fi controlate și alte funcții, precum radioul, camera pentru marșarier și navigația.

Smartphone Linkage Display Audio

Smartphone Linkage Display Audio

Informațiile necesare sunt întotdeauna accesibile

Panoul de bord afișează informații esențiale cum ar fi temperatura exterioară, ceasul, autonomia și kilometrajul. Informațiile afișate se pot seta în funcție de preferință folosind comenzile de pe volan sau de pe panoul de bord.

Suzuki Ignis bord

Suzuki Ignis bord

Motorul DUALJET 1,2L

Motorul DUALJET 1,2L integrează un sistem unic de injecție care îmbunătățește foarte mult eficiența termică prin creșterea raportului de compresie. Asigură un echilibru mare între condusul intens și consumul deosebit de eficient, pentru un motor de dimensiuni reduse.

Date tehnice Ignis

SOLICITA OFERTA

0737.600.600

DESCOPERA MODELE SUZUKI IGNIS DIN STOC

  1. Modelele din showroom-ul nostru online se pot livra la domiciliul clienților, pe întreg teritoriul României sau în afara țării la clientul final in anumite conditii specifice.
  2. In cazul in care nu va puteti deplasa in showroom-urile noastre, consilierii noștri de vânzări sunt pregătiți să vă prezinte mașina prin video-call sau să vă ofere consultanță specializată online
  3. Oferte valabile în limita stocului disponibil, în anumite termene și condiții in perioada 01-30 iunie 2021.
  4. Pretul, prima de casare și ecobonusurile Rabla 2021 sunt calculate estimativ în site în funcție de nivelul de emisii CO2 și de cursul Euro. Pretul poate fi diferit de valoare afisata si va fi disponibil doar in momentul lansarii programului Rabla 2021. Consultantul de vânzări vă va comunica suma exactă în funcție de specificațiile exacte ale modelului ales. In functie de marca si model se poate beneficia de oferta Rabla și Rabla Plus 2021, cu prime de casare si ecobonusuri cu sume cuprinse intre 7.500 lei si 52.500 lei. Incadrarea vehiculului in program si valoarea ecotichetelor se determina in functie de emisiile de CO2 inscrie in Certificatul de Conformitate (COC) al fiecarui vehicul. Consultantul dumneavoastra de vanzari va poate oferi informatiile necesare.
  5. Fotografiile sunt cu titlu informativ