Oferte speciale 2021 rabla

Suzuki SX4 S-Cross Hybrid

de la

14155euro

Suzuki SX4 S-CROSS

DESIGN CA O DECLARATIE

O apariție care inspiră setea de aventură: SX4 S-CROSS arată pe cât de curajos și de încrezător în sine este. Descoperiți un design care definește un crossover matur. Cu o parte frontală robustă, stil îndrăzneț de SUV și mari valori interioare. Un adevărat explorator înnăscut, plin de dinamism și putere.

Suzuki SX4 S-Cross

FARURI CU TEHNOLOGIE LED SI LUMINI DE ZI

Farurile sculptate 3D, care folosesc tehnologia LED, întăresc impresia dinamică a modelului. Lumina de poziție folosește aceeași tehnologie LED, care salvează energia și funcționează și ca lumini de zi.

SX4 S Cross faruri

Lămpile sunt mai înguste, având o formă mai fluidă și folosesc, la rândul lor, tehnologie LED, oferind un aspect estetic mai atractiv spatelui vehiculului.

DESIGN-UL PLANSEI DE BORD

Linii fluide, un nou design pentru volan și materiale de înaltă calitate folosite pentru fiecare detaliu: a intra într-un SX4 S-CROSS echivalează cu a fi transpus într-un sentiment de mișcare dinamică.

Conectivitate Suzuki S-Cross

Sistemul multimedia care permite conectivitatea cu terminalul mobil inteligent funcționează împreună cu Apple CarPlay și MirrorLink. Prin conectarea unui iPhone compatibil prin port USB, Apple CarPlay permite accesarea muzicii stocate pe telefon, oferă indicații de navigare, permite efectuarea de apeluri, trimite și primește mesaje scrise, totul putând fi comandat vocal sau prin atingerea display-ului automobilului. La fel, MirrorLink permite accesul la mai multe funcții și aplicații ale terminalului mobil, ce pot fi afișate pe ecranul tactil de 7 inch al lui SX4 S-CROSS.

SPATIU GENEROS PENTRU BAGAJE

Tot spațiul de care ai nevoie pentru a-ți transpune planurile mari în realitate: fie că este vorba de un eveniment sportiv, de o reuniune de familie sau de o vacanță plină de activități, SX4 S-CROSS dispune de un „spațiu util inteligent” care e gata să deservească orice și mai ales tot ce ai nevoie pentru aventurile tale.

Portbagaj voluminos Suzuki SX4 S-Cross

PERFORMANTA PE ORICE TEREN

SX4 S-CROSS va oferi mereu o călătorie captivantă. Provocați un performer pe toate suprafețele, în toate condițiile de vreme și pentru toate scopurile, însuflețit de legendarele gene SUV ale mărcii Suzuki. Simțiți încrederea generată de plăcerea de a conduce fără efort.

NOUL MOTOR 1.4 BOOSTERJET

Noul motor 1.4 BOOSTERJET turbo cu injecție directă oferă mai mult cuplu modelului SX4 S-Cross. Turbina cu răcitor intermediar împinge aerul sub presiune în cilindri și oferă motorului mai mult cuplu în plaja de turații joase, chiar și la 2.000 rpm. Sistemul de injecție directă îmbunătățește consumul de combustibil prin gestionarea cantității și presiunii combustibilului trimis către cilindri. Mai mult, eficiența propulsorului este sporită și cu ajutorul sistemului electric de temporizare comandată a supapelor (VVT), a recirculării gazelor de evacuare (EGR) și al raportului mare de compresie.

Motor hybrid Suzuki SX4 S-Cross

TRANSMISIA MANUALA CU 6 TREPTE

Rapoartele optimizate ale transmisiei manuale sporesc economia de combustibil și performanțele dinamice, în vreme ce o contragreutate asigură o schimbare mai precisă și mai fermă a treptelor de viteză. Mai mult, rigiditatea transmisiei a fost la rândul său îmbunătățită, pentru un comportament mai silențios și diminuarea vibrațiilor.

SISTEMUL HIBRID 48V

Sistemul 48V (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) este un nou sistem hibrid de tip “mild” disponibil pe noul motor 1.4 BOOSTERJET. Sistemul este format dintr-un demaror-generator integrat (ISG) care se comportă ca un motor electric, o baterile lithiu-ion (48 V, 8 Ah), și un convertor DC-DC. Prin creșterea voltajului oferit de demarorul-generator integrat de la 12 V (disponibil pe motorul 1.2 DUALJET) la 48 V, concomitent se înregistrează și o mărire a puterii motorului, ceea ce se traduce într-un aport mai mare
la asistarea oferită motorului termic precum și recuperarea unei cantități mai mare de energie electrică la decelerare. Sistemul 48V mai dispune și de două funcții noi – controlul cuplului motor și amplificarea cuplului motor, indisponibile pe sistemul 12V. Aceste noi funcții amplifică experiența de condus prin completarea cuplului produs de motorul termic cu cel produs de generatorul de pornire integrat (ISG) în timpul
accelerării. Mai mult, o funcție specială a sistemului îi permite motorului electric să mențină la relanti motorul termic, eliminând astfel arderea de combustibil cât timp motorul termic funcționează la relanti.

Sistemul mild hybrid

 

SOLICITA OFERTA

0737.600.600

DESCOPERA MODELE SUZUKI SX4 S-CROSS DIN STOC

  1. Modelele din showroom-ul nostru online se pot livra la domiciliul clienților, pe întreg teritoriul României sau în afara țării la clientul final in anumite conditii specifice.
  2. In cazul in care nu va puteti deplasa in showroom-urile noastre, consilierii noștri de vânzări sunt pregătiți să vă prezinte mașina prin video-call sau să vă ofere consultanță specializată online
  3. Oferte valabile în limita stocului disponibil, în anumite termene și condiții in perioada 01-30 iunie 2021.
  4. Pretul, prima de casare și ecobonusurile Rabla 2021 sunt calculate estimativ în site în funcție de nivelul de emisii CO2 și de cursul Euro. Pretul poate fi diferit de valoare afisata si va fi disponibil doar in momentul lansarii programului Rabla 2021. Consultantul de vânzări vă va comunica suma exactă în funcție de specificațiile exacte ale modelului ales. In functie de marca si model se poate beneficia de oferta Rabla și Rabla Plus 2021, cu prime de casare si ecobonusuri cu sume cuprinse intre 7.500 lei si 52.500 lei. Incadrarea vehiculului in program si valoarea ecotichetelor se determina in functie de emisiile de CO2 inscrie in Certificatul de Conformitate (COC) al fiecarui vehicul. Consultantul dumneavoastra de vanzari va poate oferi informatiile necesare.
  5. Fotografiile sunt cu titlu informativ