Oferte speciale 2022 rabla

Suzuki Vitara Hibrid de la 13.790 Euro

Exterior Vitara

SUZUKI VITARA

Susținerea siguranței rutiere și plăcerea condusului sunt elemente care stau la baza dezvoltării modelelor noastre. ​
Tehnologiile care echipează Vitara Hybrid reflectă angajamentul Suzuki de a oferi siguranță și liniște în timpul deplasărilor zilnice cu autovehiculul.
Exterior Vitara

Exterior Vitara

 Astfel, Suzuki Vitara Cool Hybrid este cel mai sigur model japonez din clasa sa, în versiune de bază, conform Jato Dynamics*​

FARURI CU TEHNOLOGIE LED

Blocurile optice față folosesc tehnologie LED și asigură un consum redus de energie pe durata folosirii fazei scurte. LED-urile cu tentă albăstruie asigură o impresie de modernism.
Faruri Suzuki Vitara

Faruri Suzuki Vitara

LUMINI DE ZI LED SI PROIECTOARE DE CEATA

Sistemul DRL (Daytime Running Lamps) cu design special are în componență LED-uri montate vertical. Pentru că vizibilitatea este esențială pentru deplasări sigure, mai ales în condiții meteorologice dificile, Suzuki oferă și proiectoare de ceață pentru noua Vitara.
Esența design-ului Suzuki, așa cum este grila impunătoare cu cinci elemente sau spoilerul față masiv, finisat cu accente cromate stilate, contribuie la un aspect rafinat și foarte modern pentru Vitara.

SPATIU INTERIOR CE OFERA O SENZATIE PREMIUM

Atunci când intri într-o Suzuki Vitara este ca și cum ai pătrunde într-o lume rafinată, plină de materiale de calitate, cu o ergonomie în care fiecare buton, comutator sau comandă se află la îndemână. Bucarați-vă de un interior de care vă va fi greu să vă despărțiți. Partea superioară a bordului a primit acum noi materiale, moi, pentru a întări sentimentul de calitate din habitaclu.
Portbagaj generos Suzuki Vitara

ECRAN TACTIL, DE 7 INCH, DISPLAY LCD MULTI-INFORMATIE DE 4,2 INCH

Sistemul multimedia include un ecran tactil care este la fel de ușor de folosit și intuitiv precum un smartphone. El poate afișa chiar aplicațiile de pe smartphone-ul personal, odată conectat terminalul prin tehnologie Bluetooth sau prin cablu de date cu conexiune USB. Pe lângă această funcție, ecranul este interfață pentru sistemul audio, pentru camera de mers înapoi sau pentru sistemul de navigație.
Ecran tactil Suzuki Vitara
Un display nou, LCD, cu dimensiunea de 4,2 inch și care afișează mai multe informații este disponibil acum între ceasurile de bord. Acesta îi oferă șoferului date despre sistemul ALLGRIP, distribuirea forței G în timpul rulării, cuplul motor livrat de motor sau forța de frânare aplicată, pe lângă multe altele.
Interior Suzuki Vitara

SISTEME DE PROPULSIE FOARTE EFICIENTE

Noul motor 1.4 BOOSTERJET turbo cu injecție directă oferă mai mult cuplu modelului Vitara. Turbina cu răcitor intermediar împinge aerul sub presiune în cilindri și oferă motorului mai mult cuplu în plaja de turații joase, chiar și la 2.000 rpm. Sistemul de injecție directă îmbunătățește consumul de combustibil prin gestionarea cantității și presiunii combustibilului trimis către cilindri. Mai mult, eficiența propulsorului este sporită și cu ajutorul sistemului electric de temporizare comandată a supapelor (VVT), a recirculării gazelor de evacuare (EGR) și al raportului mare de compresie.
motorizare mild hybrid Suzuki Vitara
Sistemul mild hybrid

TRANSMISIA MANUALA CU 6 TREPTE

Rapoartele optimizate ale transmisiei manuale sporesc economia de combustibil și performanțele dinamice, în vreme ce o contragreutate asigură o schimbare mai precisă și mai fermă a treptelor de viteză. Mai mult, rigiditatea transmisiei a fost la rândul său îmbunătățită, pentru un comportament mai silențios și diminuarea vibrațiilor.

SOLICITA OFERTA

0737.600.600

Suzuki Vitara Hibrid de la 13.790 Euro

*Conform studiului efectuat la data de 24.02.2021 de catre Jato Dynamics, lider global in cercetarea auto. Oferta este supusă unor termeni și condiții, valabilă în limita stocului disponibil.

  1. Modelele din showroom-ul nostru online se pot livra la domiciliul clienților, pe întreg teritoriul României sau în afara țării la clientul final in anumite conditii specifice.
  2. In cazul in care nu va puteti deplasa in showroom-urile noastre, consilierii noștri de vânzări sunt pregătiți să vă prezinte mașina prin video-call sau să vă ofere consultanță specializată online
  3. Oferte valabile în limita stocului disponibil, în anumite termene și condiții in perioada 01-28 februarie 2022.
  4. Pretul, prima de casare și ecobonusurile Rabla 2022 sunt calculate estimativ în site în funcție de nivelul de emisii CO2 și de cursul Euro. Pretul poate fi diferit de valoare afisata si va fi disponibil doar in momentul lansarii programului Rabla 2022. Consultantul de vânzări vă va comunica suma exactă în funcție de specificațiile exacte ale modelului ales. In functie de marca si model se poate beneficia de oferta Rabla și Rabla Plus 2022, cu prime de casare si ecobonusuri cu sume cuprinse intre 7.500 lei si 52.500 lei. Incadrarea vehiculului in program si valoarea ecotichetelor se determina in functie de emisiile de CO2 inscrie in Certificatul de Conformitate (COC) al fiecarui vehicul. Consultantul dumneavoastra de vanzari va poate oferi informatiile necesare.
  5. Fotografiile sunt cu titlu informativ