Oferte speciale rabla

Volkswagen Golf

de la

10002euro
fara Tva

Configurație Golf Trendline 1,0 /85CP, M5


Dotări:
Caroserie în 4 uși
7 Airbag-uri (inclusiv airbag genunchi)
Front Assist și City Emergency Break
Aer condiționat Climatic
Geamuri electrice față/spate
Sistem start-stop
Computer de bord
Oglinzi exterioare reglabile electric și încălzite
Închidere centralizată cu telecomanda tip briceag

Pret prin programul Rabla 2019:  11.902 EUR TVA inclus si 10.002 Euro fara TVA

Termen de livrare: verificati termenul de livrare la consultantul de vanzari Darius Motors

GARANTIE: 4 ani, din care 2 ani conform Conditiilor Generale de Garantie (fara limita de km) si 2 ani (anul 3 si 4 de exploatare socotit din data de livrare) conform Conditiilor de Garantie Suplimentara cu limita de km 120.000.

12 ani garantie la perforare prin ruginire; 3 ani garantie pentru defecte de vopsea

Autoturismele din oferta Volkswagen** beneficiaza de interval de service flexibil. Pentru detalii va sta la dispozitie consilierul Dvs. Volkswagen.

** cu exceptia modelului up!;

Toate produsele Volkswagen beneficiaza de tractare gratuita, in caz de imobilizare a autovehiculului. Astfel, indiferent de cauza imobilizarii (defectiune tehnica – nefiind conditionata de incidenta garantiei, accident, etc) oferim tractarea gratuita pana la service-ul autorizat Volkswagen indicat de catre client, cu conditia efectuarii reparatiei la partenerul service autorizat.

Prezenta oferta este cu titlu informativ, iar informatiile oferite referitoare la preturi, dotari standard si optionale corespund momentului actual. Preturile se vor calcula in lei la cursul din ziua platii anuntat de Porsche Romania (cursul de facturare al Porsche Bank din ziua precedenta). Pot interveni orice modificari in prezenta oferta fara nici un fel de avertizare prealabila.

* Valorile consumului si emisiilor de CO2 mai sus mentionate sunt estimate prin raportare la gama din care face parte produsul. Este posibil ca prin utilizarea procedurii WLTP (Procedura de Testare a Vehiculelor Usoare Armonizata la Nivel Mondial), valorile pentru consum si emisiile de CO2 sa fie in multe cazuri diferite față de cele estimate inițial, întrucât măsurarea lor se va face în condiții realiste de testare. Aceste valori ale consumului și ale emisiilor de CO2 nu se referă la un singur autovehicul,ci servesc exclusiv pentru compararea între diferite tipuri de autoturisme.

Cere acum oferta de pret in locatiile Volkswagen:

Darius Motors Constanta                              Darius Motors Ploiesti
Bd. Aurel Vlaicu nr.186B                                  Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr. 291
constanta@dariusmotors.ro                             office@dariusmotors.ro
tel: 0241 515 515                                              tel: 0344 111 720

*Oferta finala poate fi supusa unor termene si conditii, in limita stocului, prin programul Rabla 2019, disponibil pana la 30.09.2019.
*Aceasta lista nu are valoare contractuala. Orice modificari privind preturile sau variantele de echipare se pot face fara notificare prealabila.

*Imaginea modelului este cu titlu de prezentare.
**Pentru oferta completa si informarea asupra cursului de schimb RON/EUR va rugam sa contactati un consilier de vanzari Darius Motors