Oferte speciale rabla

Volkswagen Polo

de la

8150euro
fara TVA

Asumarea stilului de viata. Libertate individuala de actiune. Simbolul statutului sau pur si simplu o solutie pentru mobilitate. Indiferent de conceptia dumneavoastra fata de automobil – un lucru este cert – un autoturism este si ramane si un simbol. Alegeti o solutie inconfundabila: Noul Polo.

Cu multa dragoste fata de detalii si dorinta de perfectiune, noul Polo reprezinta alegerea perfecta pentru cei care vor sa evite orice risipa si, din punct de vedere optic, o sarbatoare pentru toti cei pasionati de estetica. Când aspectul atractiv se întâlneste cu fiabilitatea, se poate spune ca avem ocazia sa admiram o exceptie. Noul Polo este una dintre ele.

Polo Trendline 1.0 4 usi , 65 CP

Cilindree 999 cmc
Putere 65 CP
Transmisie 5 Cutie de viteze manuala
Combustibil Benzina
Norma poluare EU6 AG
Nr. de locuri 5

Date tehnice:

 • CO2 NEDC : 109 g/km
 • CO2 WLTP : 130.4889456195614 g/km
 • Consum mixt WLTP : 5.778730758252431 L/100km
 • Consum mixt NEDC : 4.8 l/100km

DOTARI STANDARD 

  • Caroserie în 4 uși
  • Airbag-uri frontale șofer/pasager
  • Airbag-uri laterale față pentru cap și torace
  • Pedestrian Monitoring
  • Front Assist și City Emergency Break
  • Aer condiționat manual
  • Geamuri acționate electric față
  • Închidere centralizată cu telecomandă
  • Computer de bord
  • Cotiera față
  • Faruri de ceață

PRET prin programul Rabla 2019*      8.150 € fara Tva     9.698 € cu Tva

Oferta este valabila prin Porsche Finance, cu asigurare la Porsche Asigurari.

GARANTIE: 4 ani, din care 2 ani conform Conditiilor Generale de Garantie (fara limita de km) si 2 ani (anul 3 si 4 de exploatare socotit din data de livrare) conform Conditiilor de Garantie Suplimentara cu limita de km 120.000.

12 ani garantie la perforare prin ruginire; 3 ani garantie pentru defecte de vopsea
Autoturismele din oferta Volkswagen** beneficiaza de interval de service flexibil. Pentru detalii va sta la dispozitie consilierul Dvs. Volkswagen.
** cu exceptia modelului up!;
Toate produsele Volkswagen beneficiaza de tractare gratuita, in caz de imobilizare a autovehiculului. Astfel, indiferent de cauza imobilizarii (defectiune tehnica – nefiind conditionata de incidenta garantiei, accident, etc) oferim tractarea gratuita pana la service-ul autorizat Volkswagen indicat de catre client, cu conditia efectuarii reparatiei la partenerul service autorizat.
Prezenta oferta este cu titlu informativ, iar informatiile oferite referitoare la preturi, dotari standard si optionale corespund momentului actual. Preturile se vor calcula in lei la cursul din ziua platii anuntat de Porsche Romania (cursul de facturare al Porsche Bank din ziua precedenta). Pot interveni orice modificari in prezenta oferta fara nici un fel de avertizare prealabila.
* Valorile consumului si emisiilor de CO2 mai sus mentionate sunt estimate prin raportare la gama din care face parte produsul. Este posibil ca prin utilizarea procedurii WLTP (Procedura de Testare a Vehiculelor Usoare Armonizata la Nivel Mondial), valorile pentru consum si emisiile de CO2 sa fie in multe cazuri diferite față de cele estimate inițial, întrucât măsurarea lor se va face în condiții realiste de testare. Aceste valori ale consumului și ale emisiilor de CO2 nu se referă la un singur autovehicul,ci servesc exclusiv pentru compararea între diferite tipuri de autoturisme.

Cere acum oferta in locatiile Volkswagen:

Darius Motors Constanta                              Darius Motors Ploiesti
Bd. Aurel Vlaicu nr.186B                                  Str. Gheorghe Grigore Cantacuzino, 291
constanta@dariusmotors.ro                             office@dariusmotors.ro
tel: 0241 515 515                                              tel: 0344 111 720

*Oferta finala poate fi supusa unor termene si conditii, in limita stocului disponibil pana la 30.09.2019, prin programul Rabla 2019.
*Aceasta lista nu are valoare contractuala. Orice modificari privind preturile sau variantele de echipare se pot face fara notificare prealabila.

 • Verificati termenul de livrare la consultantul de vanzari Darius Motors

*Imaginea modelului este cu titlu de prezentare.

**Pentru oferta completa si informarea asupra cursului de schimb RON/EUR va rugam sa contactati un consilier de vanzari Darius Motors