Completeaza formularul si descarca gratuit lista cu etapele si documentele care iti trebuie pentru casarea rablei tale

Descarca lista
 • Datele se vor actualiza in momentul in care apar normele de aplicare pentru programul Rabla 2021
 • Alegi marca

  Te prezinti la una din locatiile Radacini pentru a te inscrie in program cu: actul proprietarului/beneficiarului; certificatul de inmatriculare in copie legalizata; cartea de identitate in copie legalizata; certificat de atestare fiscala; declaratie pe propria raspundere privind optiunea de a pastra beneficiul primei de casare sau cedarea dreptului catre alt beneficiar.

 • Aplicatia PSIPAN

  Radacini va introduce datele tale, in aplicatia PSIPAN 2021 (date privind proprietarul si autovehiculul uzat) si iti elibereaza o nota de inscriere. AFM verifica in termen de 5 zile datele introduse in aplicatia PSIPAN si confirma/infirma corectitudinea acestora. Radacini te tine informat despre stadiul aplicatiei.

 • Casarea rablei

  Radacini ii transmite proprietarului ca a primit acceptul sa mearga la un colector autorizat sa isi caseze autovehiculul uzat in vederea obtinerii certificatului de distrugere si la Politie pentru radierea autovehicului .

 • Completarea dosarului

  In maxim 30 de zile de la data emiterii notei de inscriere, proprietarul se va prezenta din nou la Radacini pentru a-si completa dosarul de participare cu certificatul de distrugere si certificatul de radiere.

 • Achizitia

  In maximum 120 de zile de la data emiterii notei de inscriere, dar nu mai tarziu de 25 noiembrie 2021 trebuie sa se finalizeze achizitia noii masini in sistem.